Zwanger

Nieuw leven, stralend & puur

Blozende wangen, stralende ogen en een prachtige groeiende buik. Een zwangerschap is één van de meest bijzondere periodes uit je leven. Ik leg jou of jullie graag vast in die tijd dat jullie wachten op de komst van jullie kindje. En maak je geen zorgen, er hoeven geen gebreide sokjes of gekleurde muisjes over de buik aan te pas te komen. Het wordt een mooie, liefdevolle reportage (bij voorkeur ergens tussen de 26 – 34 weken van de zwangerschap) op een schitterende buitenlocatie of gewoon vertrouwd bij jullie thuis. Als we buiten gaan fotograferen zullen we samen kijken naar een geschikt tijdstip voor het mooiste licht. Het liefst aan het begin van de dag met het eerste ochtendlicht of aan het einde van de dag vlak voor zonsondergang. Spreekt dit je aan? Laten we dan samen een datum gaan prikken!

Sfeerimpressie

HHieronder volgt een impressie van een eerdere fotoshoot. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Neem een kijkje op mijn Instagram voor meer recent werk.


Het resultaat is fantastisch!

Ik heb een hele fijne fotoshoot gehad bij Kim! Ze stelt je al snel op je gemak, komt met (creatieve) ideeën en ondertussen kletsten we lekker een eind weg. Het foto’s maken was genieten en dat het resultaat dan ook nog zo fantastisch als hierboven blijkt te worden, dat maakt het helemaal af. Kim, dankjewel! Ik ben erg blij met deze blijvende herinnering!

M. Offenberg