Homepage

Dit seizoen is kostbaar

Niets blijft immers zoals het nu is.

Every picture tells a story

let me tell yours

Een groeiende buik, een pasgeboren baby of een compleet gezin. In welk seizoen van het leven je je ook bevindt, het is altijd waardevol genoeg om het vast te laten leggen. Ook als deze zwangerschap anders verloopt dan gehoopt. Ook als de zogenaamde tropenjaren niet volgens “het boekje” gaan. Niets blijft immers zoals het nu is. De tijd weet hoe het zijn werk moet doen en doet dat vakkundig en snel, veel te snel.

Graag bezorg ik jou een mooie, blijvende herinnering aan dit seizoen met beelden die een klein stukje van jouw unieke verhaal vertellen, op een stijlvolle manier. Lang verhaal kort, houd jij van een beetje gek doen, gezelligheid en knuffelen? Van een sfeertje waarbij kleding en locatie op elkaar afgestemd zijn? Dan ben ik misschien wel de juiste fotograaf voor jou!

Contact

Mijn AANBOD

BABY
Gezin
MAMA
ZWANGER

Hoi, ik ben Kim!

kinder- en gezinsfotograaf

Ik ben Kim (33) en woon sinds 2014 samen met Toon aan de rand van stad Groenlo. We zijn inmiddels getrouwd en trotse ouders van drie échte raddraaiers, Gus (4), Laurie (2) en Jur (0). Liefde voor fotografie heb ik altijd al gehad, maar sinds de komst van onze kinderen is die liefde uitgegroeid tot één van mijn grootste passies. Ik kan hier veel van mijn creativiteit in kwijt en heb ook nog eens de mogelijkheid om dit met anderen te delen, lucky me! Spreekt mijn stijl jou aan? ​Dan hoor ik ook graag meer over jou. Neem contact met me op en wie weet zie ik jou dan binnenkort voor mijn camera!

‘Om het leven te vieren, om jou te vieren’

Mijn Werkwijze

Fotoshoot boeken

01

Tof dat er interesse is voor het boeken van een fotoshoot bij mij! Mijn werkwijze is als volgt: om je zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn, raad ik je aan om van te voren zowel mijn portfolio als werkzame momenten te bekijken. Zijn we een match? Leuk! Via het contactformulier kun je eenvoudig een aanvraag voor een fotoshoot plaatsen. Je krijgt dan zo snel als mogelijk een reactie van mij terug. (Controleer voor de zekerheid ook je spamfolder.)

Locatie en styling

02

Ik vind het mooi als tijdens een shoot de locatie en styling op elkaar afgestemd zijn. Voorafgaand krijg je daarom een document doorgestuurd met een aantal tips ter voorbereiding. Daarnaast denk ik graag met je mee over een geschikte locatie en vind ik het leuk om met je te sparren over mogelijke outfits. Ik heb tevens een cliënt closet voor je beschikbaar. Mocht je (gratis) wat willen lenen, informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

De fotoshoot

03

Eindelijk! De dag van de fotoshoot is aangebroken! Het kan zijn dat je hier heel enthousiast over bent, maar het is ook mogelijk dat je een beetje gezonde spanning voelt. Maak je geen zorgen, ik maak er samen met jou een fijne tijd van! Tijdens de shoot klets ik wat met je, stel ik je een aantal vragen en geef ik (kleine) opdrachtjes zodat je niet al te geposeerd maar juist zo natuurlijk als mogelijk op de foto zult staan. Dat moet ons gaan lukken, toch!?

De oplevering

04

Binnen drie weken ontvang je online een persoonlijke fotogalerij met tenminste 45 foto’s. Uit deze galerij kun je je eigen favorieten gaan selecteren. Zodra ik je lijstje binnen heb ontvang je een factuur. De door jou geselecteerde foto’s ontvang je dan uiterlijk binnen 10 dagen, op het moment dat de factuur ook betaald is. Is er meer haast bij, bijvoorbeeld in verband met een geboortekaartje? Dan hoor ik dat graag tijdig zodat ik hier rekening mee kan houden.

‘You don’t take a photograph, you make it’

Vrij gebruik van mijn 
cliënt closet.

accessoires | KINDEREN | DAMES | HEREN