Gezin

Buiten, spelenderwijs & plezier maken

Tijdens een gezinsshoot wil ik foto’s van jullie maken waar de liefde én het plezier vanaf spatten! Ik hoor vaak dat er door de jaren weleens foto’s gemaakt worden van de kinderen of van de kinderen met papa of van de kinderen met mama, maar zelden foto’s (met een andere camera dan die van de telefoon) van het hele gezin. Wanneer je een gezinsshoot boekt bij mij, dan gaan we er voor zorgen dat jullie samen, op een ongedwongen manier, vastgelegd gaan worden.

Hoe een gezinsshoot met (jonge) kinderen er uit ziet? Wandelen, knuffelen, dansen, moppen vertellen, kietelen, vliegtuigje spelen, het kan allemaal! Krijg je al zin om er op uit te gaan? Ik wel! Dat is tegelijkertijd ook één van de redenen waarom ik deze shoots graag buiten doe. Buiten nodigt uit tot plezier maken en dat zie je terug in de foto’s. Als we buiten gaan fotograferen zullen we samen kijken naar een geschikt tijdstip voor het mooiste licht. Bij voorkeur aan het begin van de dag met het eerste ochtendlicht of aan het einde van de dag vlak voor zonsondergang. Lijkt dit je wat? Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jou vast, zodat je er een herinnering bij hebt voor het leven.

Sfeerimpressie

Hieronder volgt een impressie van eerdere fotoshoots. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Neem een kijkje op mijn Instagram voor recent werk.

Geduldig, flexibel, relaxed en een goede vibe!

Kim liet onze kinderen tijdens de shoot vooral hun eigen gang gaan. Ze wist precies de juiste momenten te pakken op het moment dat ze wel even de aandacht hadden. Het eindresultaat is écht fantastisch! De beelden zijn heel natuurlijk, precies zoals ons gezin is. Nogmaals bedankt Kim, voor deze mooie herinnering!

Marisa Dors