GEZIN

Buiten, samen op avontuur & plezier maken

Tijdens een gezinsshoot wil ik foto’s van jullie maken waar de liefde én het plezier vanaf spatten! Ik hoor vaak dat er door de jaren weleens foto’s gemaakt worden van de kinderen of van de kinderen met papa of van de kinderen met mama, maar zelden foto’s (met een andere camera dan die van de telefoon) van het hele gezin. Wanneer je een gezinsshoot boekt bij mij, dan gaan we er voor zorgen dat jullie samen, op een ongedwongen manier, vastgelegd gaan worden.

Hoe een gezinsshoot met (jonge) kinderen er uit ziet? Wandelen, knuffelen, dansen, moppen vertellen, kietelen, vliegtuigje spelen, het kan allemaal! Krijg je al zin om er op uit te gaan? Ik wel! Dat is tegelijkertijd ook één van de redenen waarom ik deze shoots graag buiten doe. Buiten nodigt uit tot plezier maken en dat zie je terug in de foto’s. Als we buiten gaan fotograferen zullen we samen kijken naar een geschikt tijdstip voor het mooiste licht. Bij voorkeur aan het begin van de dag met het eerste ochtendlicht of aan het einde van de dag vlak voor zonsondergang. Lijkt dit je wat? Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jou vast, zodat je er een herinnering bij hebt voor het leven.

Deze gezinnen gingen je voor

Bij mij is een gezinsshoot inclusief:

  • een dolenthousiaste fotografe
  • Circa 45 á 60 minuten fotografie (geen tijdsdruk)
  • Fotoshoot op een mooie locatie in de natuur
  • Advies over styling
  • Gratis gebruik van 100+ mooie items uit mijn cliënt closet (zowel voor kinderen, dames als heren)
  • Reiskosten binnen een straal van 15 kilometer van Groenlo (7141JB). Verder weg? Dan € 0,45 c/km
  • 13 hoge resolutie bestanden, zelf uit te kiezen middels een persoonlijke online galerij
  • Vrijblijvende mogelijkheid om extra foto’s te kiezen tegen meerprijs
  • Alle(!) foto’s worden zowel in kleur als in zwart-wit aangeleverd

Prijs: €209 (inclusief BTW)

Ben je net zo enthousiast als ik? Laten we dan samen een datum gaan prikken!

De genoemde prijs is inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer van Groenlo (7141JB). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,45 c/km. De prijs is geldig tot publicatie van een nieuwe prijs en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en ga ik er vanuit dat je je kunt vinden in mijn werkwijze (mijn manier van fotograferen, selecteren én nabewerken). In verband met mijn gezin én andere werkzaamheden heb ik slechts een beperkt aantal plekken in de maand beschikbaar voor fotoshoots. Deze ruimte wil ik bewaren voor shoots waarvan ik na afloop ook enkele van de gemaakte beelden mag delen op mijn website en social media kanalen. Indien hier bezwaar tegen is, dan dient dat voorafgaand (voor het definitief boeken) kenbaar te worden gemaakt. Ik behoud mij dan namelijk het recht voor om van de shoot af te zien en wijs jullie eventueel met liefde door naar één van mijn vele getalenteerde collega’s.

MAG IK JOUW HERINNERING

vastleggen?