FAQ

Veelgestelde vragen

De weekenden houd ik graag voor mijn gezin vrij. Fotoshoots vinden daarom altijd plaats op doordeweekse dagen. Ik ben werkzaam als fotografe op de volgende momenten: maandagochtend, maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, donderdagochtend, donderdagavond en vrijdagochtend. (Alleen in de periode van april tot en met september werk ik tijdens één van de drie genoemde avonden. Dit omdat het avondlicht gedurende deze periode van het seizoen vaak prachtig is.)

Heb je interesse in een fotoshoot, vragen of andere wensen? Neem gerust contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 81 224 014, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.  Buiten maar ook tijdens openingstijden kan er tevens contact opgenomen worden door een e-mail te sturen naar info@kimkleingunnewiek.nl of door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Uiterlijk binnen 72 uur ontvang je een reactie op je bericht. (Controleer voor de zekerheid ook je spamfolder.)

Ik hoor het regelmatig: je hebt het voornemen om een fotoshoot te boeken, maar het komt er steeds niet van. Leuk voor mij maar minder leuk voor jou: mijn agenda raakt steeds voller! Soms komt er last-minute nog een plekje vrij. Is dat het geval, dan laat ik dat via social media weten. Ik raad je echter aan minimaal twee maanden van tevoren contact met mij op te nemen betreffende jouw wensen rondom een fotoshoot, zodat je er zeker van bent dat niemand jou voor is!

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag! Zeker ook omdat we in Nederland nogal een wisselvallig klimaat hebben en we niet weten wat het weer gaat doen als we de shoot inplannen. Kou en wat wind zijn wat mij betreft geen redenen om een shoot niet door te laten gaan. Regen daarentegen is een andere verhaal. Naast dat ik het jammer vindt om ‘verregende’ foto’s af te leveren is het ook niet goed voor mijn apparatuur. In overleg gaan we kijken naar een alternatieve datum.

Dat kan zeker! Stel dat je hebt gekozen voor het basispakket, maar je wilt toch een aantal extra foto’s dan kan dat. Extra losse foto’s kosten 8 euro per stuk. 

Op het moment dat je selectie definitief is, ontvang je de factuur. Als deze voldaan, is ontvang je de foto’s van mij.

Ja. In verband met mijn gezin én andere werkzaamheden heb ik namelijk slechts een beperkt aantal plekken in de maand beschikbaar voor fotoshoots. Deze ruimte wil ik bewaren voor shoots waarvan ik na afloop ook enkele van de gemaakte beelden mag delen op mijn website en social media kanalen. Dit zodat eventuele toekomstige klanten mijn werk kunnen zien en op basis daarvan kunnen beslissen of ik voor hen een shoot mag verzorgen. Indien hier bezwaar tegen is, dan dient dat voorafgaand (voor het definitief boeken) kenbaar te worden gemaakt. Ik behoud mij dan namelijk het recht voor om van de shoot af te zien en wijs jullie eventueel met liefde door naar één van mijn vele getalenteerde collega’s.

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij en/of één van de andere gezinsleden ziek bent. Ik zou het zonde vinden als je dit terug ziet op de foto’s. Bij annulering minimaal 24 uur van te voren, breng ik geen kosten in rekening en verzetten we de afspraak naar een andere datum. 

Nadat ik de foto’s voor je geselecteerd en bewerkt heb, ontvang je een e-mail waarin een link staat naar een digitale galerij. Via deze galerij kun je de foto’s van jouw keuze selecteren. Als je definitieve selectie klaar is, dan ontvang ik een e-mail en kan ik aan de slag met het opmaken van de factuur.  

Als de factuur voldaan is, ontvang je de foto’s in hoge resolutie via we-transfer. Dit werkt eenvoudig door op de link te klikken en de foto’s te downloaden naar de locatie waar jij ze wilt hebben. Let wel op: de link is 7 dagen geldig. Ik raad altijd aan om ze zo snel als mogelijk te downloaden en op 2 verschillende plekken op je computer en/of een harde schijf op te slaan zodat ze niet ‘kwijt’ kunnen raken. Ze worden namelijk maar eenmalig door mij verzonden.

VOORWAARDEN

De genoemde prijs is inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer van Groenlo (7141JB). Daarbuiten bedragen de reiskosten € 0,45 c/km. De prijs is geldig tot publicatie van een nieuwe prijs en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en ga ik er vanuit dat je je kunt vinden in mijn werkwijze (mijn manier van fotograferen, selecteren én nabewerken). In verband met mijn gezin én andere werkzaamheden heb ik slechts een beperkt aantal plekken in de maand beschikbaar voor fotoshoots. Deze ruimte wil ik bewaren voor shoots waarvan ik na afloop ook enkele van de gemaakte beelden mag delen op mijn website en social media kanalen. Indien hier bezwaar tegen is, dan dient dat voorafgaand (voor het definitief boeken) kenbaar te worden gemaakt. Ik behoud mij dan namelijk het recht voor om van de shoot af te zien en wijs jullie eventueel met liefde door naar één van mijn vele getalenteerde collega’s.