Contact

De weekenden houd ik graag voor mijn gezin vrij. Fotoshoots vinden daarom vrijwel altijd plaats op doordeweekse dagen. Ik ben werkzaam als fotografe op de volgende momenten:

Maandagochtend
Maandagmiddag
Maandagavond
Woensdagochtend
Woensdagmiddag
Woensdagavond
Donderdagochtend
Vrijdagochtend

(Alleen in de periode van maart tot en met oktober werk ik tijdens één van de twee genoemde avonden. Dit omdat het avondlicht gedurende deze periode van het seizoen vaak prachtig is.)

Heb je interesse in een fotoshoot, vragen of andere wensen? Neem gerust contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 81 224 014, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.  Buiten maar ook tijdens openingstijden kan er tevens contact opgenomen worden door een e-mail te sturen naar info@kimkleingunnewiek.nl of door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Extra informatie

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en ga ik er vanuit dat je je kunt vinden in mijn werkwijze (mijn manier van fotograferen, selecteren én bewerken). De gemaakte foto’s gebruik ik graag voor mijn sociale media en website. Indien hier bezwaar tegen is, dan graag voorafgaand (tijdens het boeken van de fotoshoot) aangeven.

Voor foto’s waarop geen gezichten herkenbaar zijn behoud ik ten alle tijden het auteursrecht. Denk hierbij aan sfeerfoto’s, omgevingsfoto’s of een close-up van bijvoorbeeld een zwangere buik of handjes en voetjes bij een baby.