CONTACT

Let’s get in touch!

De weekenden houd ik graag voor mijn gezin vrij. Fotoshoots vinden daarom altijd plaats op doordeweekse dagen. Ik ben werkzaam als fotografe op de volgende momenten: maandagochtend, maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, donderdagochtend en vrijdagochtend. (Alleen in de periode van april tot en met september werk ik tijdens één van de twee genoemde avonden. Dit omdat het avondlicht gedurende deze periode van het seizoen vaak prachtig is.

Heb je interesse in een fotoshoot, vragen of andere wensen? Neem gerust contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 81 224 014, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.  Buiten maar ook tijdens openingstijden kan er tevens contact opgenomen worden door een e-mail te sturen naar info@kimkleingunnewiek.nl of door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Uiterlijk binnen 72 uur ontvang je een reactie op je bericht. (Controleer voor de zekerheid ook je spamfolder.)

PLAATS EEN (AAN)VRAAG

Meerdere opties mogelijk.
Het is leuk namelijk, om ook jou (een beetje) te leren kennen!

VOORWAARDEN

De genoemde prijzen op deze website zijn geldig tot publicatie van een nieuwe prijs en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en ga ik er vanuit dat je je kunt vinden in mijn werkwijze (mijn manier van fotograferen, selecteren én nabewerken). In verband met mijn gezin én andere werkzaamheden heb ik slechts een beperkt aantal plekken in de maand beschikbaar voor fotoshoots. Deze ruimte wil ik bewaren voor shoots waarvan ik na afloop ook enkele van de gemaakte beelden mag delen op mijn website en social media kanalen. Indien hier bezwaar tegen is, dan dient dat voorafgaand (voor het definitief boeken) kenbaar te worden gemaakt. Ik behoud mij dan namelijk het recht voor om van de shoot af te zien en wijs jullie eventueel met liefde door naar één van mijn vele getalenteerde collega’s.