Contact

De weekenden houd ik graag voor mijn gezin vrij. Fotoshoots vinden daarom altijd plaats op doordeweekse dagen. Ik ben werkzaam als fotografe op de volgende momenten: maandagochtend, maandagmiddag, maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, donderdagochtend en vrijdagochtend. (Alleen in de periode van april tot en met september werk ik tijdens één van de drie genoemde avonden. Dit omdat het avondlicht gedurende deze periode van het seizoen vaak prachtig is.)

Heb je interesse in een shoot, vragen of andere wensen? Neem gerust contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 81 224 014, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.  Buiten maar ook tijdens openingstijden kan er tevens contact opgenomen worden door een e-mail te sturen naar info@kimkleingunnewiek.nl of door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Boek nu

je shoot!

Voorwaarden

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en ga ik er vanuit dat je je kunt vinden in mijn werkwijze (mijn manier van fotograferen, selecteren én nabewerken). In verband met mijn gezin én andere werkzaamheden heb ik slechts een beperkt aantal plekken in de maand beschikbaar voor fotoshoots. Deze ruimte wil ik bewaren voor shoots waarvan ik na afloop ook enkele van de gemaakte beelden mag delen op mijn website en social media kanalen. Op deze manier kan ik recent werk en daarmee tevens mijn eigen ontwikkeling als fotografe continue blijven tonen aan derden. Indien hier bezwaar tegen is, dan heb ik daar uiteraard alle begrip voor. Graag voorafgaand (tijdens het boeken van de fotoshoot) aangeven. Ik behoud mij dan het recht voor om van de shoot af te zien en wijs jullie met liefde door naar één van mijn vele getalenteerde collega’s.