Baby

Nieuw leven! Kleine nageltjes, mooie wimpers, schattige voetjes: niets zo lief als een pasgeboren baby. Natuurlijk wil je nog zo lang mogelijk nagenieten van deze eerste momenten. Graag leg ik deze bijzondere tijd voor je vast zodat je er later nog zo vaak naar kunt kijken als je wil.

Een newbornshoot vindt plaats bij jullie thuis, in de vertrouwde omgeving van jullie baby. Deze fotoshoot plan ik bij voorkeur in tussen de 7 en 21 dagen na de geboorte. Het is verstandig om tijdig in de zwangerschap te reserveren. Omdat de geboortedag op voorhand meestal lastig te voorspellen is, noteer ik de uitgerekende datum en zorg ik ervoor dat er rond die tijd een plekje voor jullie vrij gehouden wordt.

Heerlijk knuffelen, borstvoeding geven, wiegen in de draagdoek, samen in bad. Allemaal bijzondere momenten die ik ook graag voor jullie vastleg. Wil je de fotoshoot combineren met bijvoorbeeld een douche- of borstvoedingsmoment? Laat het me dan van te voren even weten zodat ik mijn apparatuur erop kan afstemmen. Heb je liever een shoot op een later moment? Tussen de twee en vier maanden is jullie baby al wat langer wakker. Hij of zij is alert en houdt de omgeving dan al goed in de gaten. Misschien lacht jullie kleintje zelfs al een beetje! Houden jullie van foto’s waarbij jullie baby de oogjes open heeft, meer wakker is en de camera in kan kijken? Dan is dit de perfecte periode voor het maken van foto’s. Deze fotoshoot kan zowel bij jullie thuis als op een plek elders, bijvoorbeeld in de natuur, gehouden worden.

Onderstaande beelden worden winter 2021 bijgewerkt en vervangen door nieuw materiaal.