BABY

Knus, warm & vertrouwd

De clichés zijn waar: de tijd vliegt! Uit eigen ervaring weet ik dat zeker de eerste weken met een pasgeborene razendsnel voorbij gaan. Over een aantal jaar denk je; kon ik maar even terug naar die tijd… Veel beeldmateriaal van jullie pasgeboren baby in combinatie met jullie als ‘nieuw’ gezin is naar mijn inziens dan ook één van de mooiste cadeaus die je jezelf kunt geven!

Deze fotoshoot vindt bij voorkeur plaats in mijn ‘thuisstudio’. Fotograferen in mijn ‘thuisstudio’ heeft vele voordelen, denk hierbij aan: een ruimte met (altijd) meer als voldoende (dag)licht, natuurlijke tinten, mijn cliënt closet binnen handbereik, je hoeft zelf niets op te ruimen of aan de kant te zetten en het heeft een minimalistische inrichting zodat de focus ook écht op jou/jullie ligt. Heeft een newbornshoot in jullie eigen woning toch de voorkeur? Dat kan eventueel na overleg. Neem dan gerust even contact op.

Een newbornshoot duurt doorgaans circa 75 minuten, maar geen zorgen ik plan het ruim in en er is wat mij betreft geen tijdsdruk. Een (extra) voeding- of verschoningsmoment tijdens de shoot is daarom ook geen enkel probleem. Indien gewenst trek ik me dan gewoon even terug en/of maak ik ondertussen enkele foto’s van het voeden.

Deze gezinnen gingen je voor

Bij mij is een newbornshoot inclusief:

  • een dolenthousiaste fotografe
  • Circa 75 minuten fotografie (geen tijdsdruk)
  • Fotoshoot vindt plaats in mijn prachtige ‘thuisstudio’ te Groenlo (geen meerprjis)
  • Advies over styling
  • Gratis gebruik van 100+ mooie items uit mijn cliënt closet (zowel voor kinderen, dames als heren)
  • 13 hoge resolutie bestanden, zelf uit te kiezen middels een persoonlijke online galerij
  • Vrijblijvende mogelijkheid om extra foto’s te kiezen tegen meerprijs
  • Alle(!) foto’s worden zowel in kleur als in zwart-wit aangeleverd
  • € 29 korting als ik ook je zwangerschap heb mogen vastleggen

Prijs: € 225 (inclusief BTW)

Ben je net zo enthousiast als ik? Laten we dan samen een datum gaan prikken!

De genoemde prijs is geldig tot publicatie van een nieuwe prijs en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en ga ik er vanuit dat je je kunt vinden in mijn werkwijze (mijn manier van fotograferen, selecteren én nabewerken). In verband met mijn gezin én andere werkzaamheden heb ik slechts een beperkt aantal plekken in de maand beschikbaar voor fotoshoots. Deze ruimte wil ik bewaren voor shoots waarvan ik na afloop ook enkele van de gemaakte beelden mag delen op mijn website en social media kanalen. Indien hier bezwaar tegen is, dan dient dat voorafgaand (vóór het definitief boeken) kenbaar te worden gemaakt. Ik behoud mij dan namelijk het recht voor om van de shoot af te zien en wijs jullie eventueel met liefde door naar één van mijn vele getalenteerde collega’s.

MAG IK JOUW HERINNERING

vastleggen?